peter boonman advies training coaching

Peter Boonman (24-03-1956)

Als leidinggevende
(ruim 12 jaar) binnen de Belastingdienst, waarvan 3 jaar tevens als intern coach, heb ik veel ervaring opgedaan en inzicht gekregen in de werking van teams en individuen. Buiten de vele korte en langere cursussen op het gebied van training, coaching, persoonlijke effectiviteit, persoonlijkheidskenmerken en emotionele intelligentie, ben ik in 2009 afgestudeerd als gecertificeerd enneagramcoach.


Tijdens mijn burn out periode in 2004 heb ik veel inspiratie, kracht en nieuwe inzichten opgedaan. Belangrijk vind ik het besef dat we steeds met anderen in verbinding staan. We leven niet los van elkaar. Veranderingen bij jezelf hebben altijd invloed op de omgeving waarin je aanwezig bent, zowel de werk- als de privé omgeving. 

Binnen Boonman Advies Training Coaching richt ik me zowel op de individuele coachingstrajecten als op teamontwikkeling. 


jos boonman advies training coaching

Jos Boonman (12-05-1982)

Als meerschoolsdirecteur binnen het basisonderwijs, heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het aansturen en begeleiden van teams en individuen.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Arnhem en heb me vanuit de rol van leerkracht verder geschoold op het gebied van management. In het aansturen van de (school)teams richt ik me met name op de kwaliteit van het product: in mijn geval goed onderwijs. Dit doe ik door in te zetten op de kwaliteiten van medewerkers, het creëren van een goede werksfeer, commercieel te denken en opbrengstgericht te werken.

In verband met mijn manier van leidinggeven en de daarbij horende resultaten, ben ik uitgenodigd als gastspreker op de Big Improvement Day 2010, als één van de 'meest talentvolle jonge leidinggevenden'. Daarnaast heb ik gesproken op de conferentie "Scholen voor morgen- Blijvende kwaliteit! 2010", georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in samenwerking met de PO-raad. 

Binnen Boonman Advies Training Coaching richt ik me voornamelijk op het onderwijs, de teamtrajecten en de individuele begeleiding van startende leidinggevenden.

 


Boonman Advies Training Coaching
Arnhemseweg 80
6901 DX Zevenaar

peter@boonmanatc.nl
0612391675

jos@boonmanatc.nl

kvk centraal gelderland:
09214301